Til de der søger ind på sygeplejerskeuddannelsen via kvote 1

Fra mandag den 26. juni og frem til kvote 1-fristen kan ansøgere få live-vejledning alle dage fra 9-21 i kvote 1-chatten.
Kvote 1-chatten er et digitalt rum med flere deltagere. En vejleder er hele tiden til stede med webcam og lyd, mens deltagerne stiller deres spørgsmål via en fælleschat. For at være med skal der blot bruges en computer/tablet/telefon med lyd og internetforbindelse. Det digitale rum er indrettet på Adobe Connect. Find kvote 1-chatten via evejledning.dk eller via direkte link:
https://uvmdk.adobeconnect.com/kvote1/ Se mere på facebookopslaget om kvote 1-chatten. Det finder I her: https://www.facebook.com/eVejledning/
I kvote 1-chatten vises Optagelse.dk, når der er mere optagelsestekniske spørgsmål i forbindelse med udfyldelse af ansøgninger. Vejlederen er i tæt dialog med den tekniske support på Optagelse.dk, så afklaringer i forbindelse med driftsproblemer sker lynhurtigt.

Livechat 28.-31. juli
Igen i år åbner en livechat i forbindelse med svar på ansøgning. Fredag den 28. juli er der midnatsåbent fra kl. 00-02, så ansøgerne har mulighed for at få hjælpe lige efter, de har fået svar på deres ansøgninger. Livechatten igen fredag kl. 9-18. Fra lørdag den 29. juli til mandag den 31. juli er livechattens åbningstider 9-16. Se eVejlednings generelle åbningstider hen over sommeren her: www.ug.dk/evejledning/aendrede-aabningstider-i-juni-og-juli

 

Projekt Frivillig

6. april havde vi besøg af Projekt Frivillig, Ældresagen, Asylcentret og Blå kors.
Vi havde en rigtig god formiddag med engagerede elever og spændende oplæg fra foreningerne

 

Temadag om MRSA

I dag blev mere end 100 elever og studerende samt personale fra hospital og kommune meget klogere på MRSA, smitte, isolation, resistens mm. Suzanne Pollas Johansen fra VidenCenter for MRSA og Tinna Ravnholt Uhrt fra Statens Seruminstitut delte deres meget store viden med os.